Cart 0
A meeting space for newcomers and Amsterdammers to get to know each other.
 

Gratis persoonlijke coaching bij het zoeken naar werk en stage.

 
 
E3F52FAF-6460-4D92-86E6-7A822A3C9308@localdomain.jpg

Ben je nieuwkomer in Nederland of ben je in Amsterdam geboren? Zoek je werk of stage? Je bent welkom bij TEX. We geloven dat een persoonlijke aanpak nieuwkomers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt laat opbloeien.

We zijn geen overheidsprogramma, TEX is een organisatie die wordt gerund door professionals uit de buurt, die werken vanuit hun hart en oprecht bij je betrokken zijn.

TEX wil oprecht bijdragen dat nieuwkomers en Amsterdammers hun plek vinden op de arbeidsmarkt. 

 

Hulp bij vinden van werk of stage

Iedereen is anders en heeft unieke kwaliteiten.

We richten ons op de kracht van mensen en we geloven dat mensen zelf verantwoordelijk zijn voor hun leven en ambities, als ze toegang hebben tot de juiste middelen, ondersteuning en informatie. 

Doe jij werk wat je het liefste doet? Of zoek je (ander) werk? Geef iemand een zetje of krijg zelf een buitenkans. 

Onze kracht zit in het inspirerend samenbrengen van mensen. Iedereen is welkom.

We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van statushouders. We begeleiden kandidaten en organisaties voor- en na het vinden van werk of stage.

Onze aanpak

Het TEX team staat naast, voor en achter je. TEX heeft geen vaststaand programma. Onze aanpak is persoonsgericht en wordt voor iedereen op maat gesneden. We lopen elke stap met je mee.

 
 

Op zoek naar werk of stage?

Zoek je (ander) werk of stage? En weet je niet waar te beginnen? Wil je je talenten ontdekken? Stuur ons een mailtje en we nemen contact met je op.

 
Name *
Name
 
background.jpg