Cart 0
A meeting space for newcomers and Amsterdammers to get to know each other.
 

Voor iedereen de juiste werkplek

 
 

TEX steunt mensen bij het vinden van werk of stage. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van statushouders die op zoek zijn naar werk of een stage. We begeleiden kandidaten en organisaties voor- en na de plaatsing bij werk of stage.

 
40A060FF-BBBC-4BE8-A9CD-D46624BBFC19@localdomain.jpg

Participatie: samen op weg

Zoekt u een gemotiveerde medewerker voor uw vacature, garantiebaan of Social Return-verplichting? Iemand die bij uw organisatie past? Werknemers met een arbeidsbeperking of statushouders kunnen meer voor uw bedrijf betekenen dan u denkt!

Kom vrijblijvend eens kennismaken met TEX. 

Wij willen u en uw bedrijf graag leren kennen en zetten onze expertise graag voor u in. We denken mee, geven praktische hulp geven of advies. Tex heeft ervaring met het begeleiden van cultuurverschillen en omgaan met taalbarrières.

Samenwerking is onze kracht.

Wat heeft TEX voor uw organisatie te bieden?

Gemotiveerde werknemers die weten wat ze willen en (nog niet) kunnen. Tex begeleidt niet zomaar. In ons programma leren mensen wat ze willen en wat hun kwaliteiten zijn. Ze worden zich bewust van hun valkuilen en weten wat ze willen ontwikkelen. Basisvaardigheden voor de arbeidsmarkt worden in ons programma zo nodig aangeleerd. We maken samen met deelnemers een ontwikkelplan dat realistische doelen stelt, ondersteuning biedt en aansluit bij hun ambitie. De deelnemers worden zelf regisseur van hun ontwikkeling. Zo komen mensen in beweging. 

Bij bemiddeling gaan wij niet over één nacht ijs. Samen met alle betrokkenen anticiperen we hoe we uitval tijdens stage of werk kunnen voorkomen.

We ondersteunen organisaties bij het ontwikkelen van cultuur sensitiviteit. We geloven dat er heel veel kan, als je goed kijkt naar wat er nodig is voor de mooiste win-win. 

 

TEX is anders  

Artboard 1@4x-80.jpg

Verandering begint met acceptatie

We scheppen in onze creatieve werkplaats een plek waar mensen zich thuis voelen én uitgedaagd worden. Door de informele sfeer in de werkplaats krijgen mensen zelfvertrouwen. Hier leren deelnemers hun onbewuste drijfveren en (beperkende) overtuigingen kennen. Ze ervaren wat samenwerking inhoudt. Er worden vriendschappen geboren en plannen gesmeed. Er wordt hard gewerkt. En gelachen.

Tex begeleiders staan naast voor en achter deelnemers. Tex heeft geen vaststaand programma. Onze aanpak is persoonsgericht en op maat gesneden. We kijken mee en iemand krijgt een arm om de schouder of misschien wel een schop onder de kont ☺  En dat werkt!

 
 

Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak.

 
 
background.jpg